Közösségi mese – RECD-2018-08

A közösségmunka mentén, a családok és a helyi közösség megerősítésével célunk, hogy a településen belüli kapcsolatok fejlődjenek, és a családok közötti együttműködés tartóssá váljon. A családok társadalmi részvételének megerősítése, a szűkebb és tágabb értelemben való aktív részvétel, ezt alátámasztva a családok nem csak alanyai, de részei is, és formálói is a programunknak, hiszen aktívan közreműködnek a családi klub programelemünkben is.

A projekt célja hogy támogassa, és egyben felkészítse a várandós édesanyákat, illetve a kisgyermeket nevelő anyukákat gyermekgondozási tevékenységükben. Segítsük előmozdítani a gyerekek egészséges fejlődését a szülés előtt és után esélyt adva ezzel az anyukák számára, hogy a gyerekek életének legkorábbi, legmeghatározóbb időszakában segítséget kapjanak a testi, érzelmi, értelmi szociális fejlődéshez. A problémák felismeréséhez a kora gyermekkorra vonatkozó tudás és információ megszerzéséhez ad a program teret és lehetőséget.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj Időben!

Tájékozódj azonnal aktuális híreinkről, eseményeinkről, felhívásainkról. Hírlevelünkből minden fontos információról értesítést kapsz!

Feliratkozás előtt tekintse meg Adatvédelmi tájékoztatónkat, a küldés feltétele a benne foglaltak elfogadása!

13 + 7 =