Hírek, események

Transznacionális együttműködések az Add a kezed közhasznú Egyesületnél című projekt nyitókonferenciája

Transznacionális együttműködések az Add a kezed közhasznú Egyesületnél című projekt nyitókonferenciája

Az EFOP-5.2.2-17-2017-00078 számú, Transznacionális együttműködések az Add a kezed az esélyegyenlőség megteremtésének segítése az oktatásban és a munkaerőpiacon közhasznú Egyesületnél című pályázat keretein belül 2018.04.13.-án megvalósult Nyitókonferenciánk 50 fő hazai és külföldi szakember bevonásával.

Híradó a Kölcsey TV-ben

Híradó a Kölcsey TV-ben

A 2016. február 26-án megtartott, Családi kapcsolatok újjáépítésének a segítése elnevezésű projekt filmbemutató rendezvényéről készült híranyag az aznap esti híradóban volt látható a Kölcsey TV-ben.

Filmpremier

Filmpremier

2016. február 26-án került sor a “Családi kapcsolatok újjáépítésének a segítése” – NCTA-2014-8213-G projekt filmbemutatójára.

Nemzeti Minimum

Nemzeti Minimum

2015.09.26-án az egyesület volt ösztöndíjas tanulóit egy budapesti kirándulásra vittük, ahol a Nemzeti Minimum rendezvény keretében koncerteket, művészeti előadásokat nézhettek meg a gyerekek.

Nyári forgatag Uszkán

Nyári forgatag Uszkán

Az Add a kezed az esélyegyenlőség megteremtésének segítése az oktatásban és a munkaerőpiacon Közhasznú Egyesület 2015. július 24-én forgatagot szervezett Uszkán. Ezen a napon korai fejlesztő sarok és játszóház fogadta a kisebb és nagyobb gyerekeket.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj Időben!

Tájékozódj azonnal aktuális híreinkről, eseményeinkről, felhívásainkról. Hírlevelünkből minden fontos információról értesítést kapsz!

Feliratkozás előtt tekintse meg Adatvédelmi tájékoztatónkat, a küldés feltétele a benne foglaltak elfogadása!

9 + 5 =