About us

Addakezed Khe.Egyesületünk 2008-ban azzal a céllal jött létre, hogy segítse az esélyegyenlőség megteremtését mind az oktatás, mind a munkaerőpiac területén. Alapelvünk, hogy projektjeink által olyan programokhoz juttassuk hozzá célcsoportjainkat, amelyek összhangban vannak a szükségletekkel és segítik a társadalmilag leszakadt rétegek felzárkóztatását. Az együttműködés és a közös gondolkodás meghatározó egyesületünk működésében. Programjaink tartalmát valós igények alapján igyekszünk kialakítani úgy, hogy reagáljanak a célcsoport problémáira. Fontosnak tartjuk, hogy célcsoportjaink ne csak résztvevői, hanem formálói is legyenek programjainknak.

Az ország több megyéjében is jelen vannak egyesületünk kollégái, akik munkájukkal tevékenyen hozzájárulnak a társadalmi integrációs folyamatok kialakításában, végrehajtásában.

Közhasznú tevékenységeink: 

  • nevelés, oktatás, képességfejlesztés
  • kulturális tevékenység
  • hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése
  • munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek képzésének, foglalkoztatásának elősegítése – ideértve a munkaerő kölcsönzést is – és a kapcsolódó szolgáltatásokat.
  • Társadalmi reintegráció

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj Időben!

Tájékozódj azonnal aktuális híreinkről, eseményeinkről, felhívásainkról. Hírlevelünkből minden fontos információról értesítést kapsz!

Feliratkozás előtt tekintse meg Adatvédelmi tájékoztatónkat, a küldés feltétele a benne foglaltak elfogadása!

15 + 10 =

Font Resize
Contrast